Home / Tips Kecantikan / Jangan Guna Green Coffee Sebelum Baca Review Ni

Jangan Guna Green Coffee Sebelum Baca Review Ni

Sistem Yang Mudah, Cepat, dan Berkesan Untuk Kuruskan Badan Berasaskan Bukti Saintifik

Saya tak sangka boleh dapat hasil yang hebat macam ni:

tiga hari turun 700gram

Saya turun 700gram. Nak dekat 1kg jugak tu. Tapi yang buat saya excited sangat bukan sebab turun berat badan sangat. Sesiapa pun boleh turunkan berat badan. Semua saya dah pernah try lah dulu. Segala diet. Paling cepat crash diet. Cepat turun, lepas tu bila stop dia punya rebound pun memang lagi cepat. Sangat membelon.

700gram yang saya turun tu, berapa lama agak-agak? 3 minggu? 1 bulan? Dua bulan?

Jawapannya: 3 hari sahaja.

Faham dah kenapa saya excited? Yang tiga hari tu apa saya buat:

  • Saya tak bersenam teruk-teruk. Adalah jogging sikit tapi sehari je.
  • Saya tak jaga makan berpantang bagai nak rak itu tak boleh ini tak boleh.
  • Saya tak buat meal replacement makan shake pelik-pelik yang rasa macam nak muntah tu.

Apa yang saya buat untuk hilang 700gram dalam 3 hari tu?

Cara Guna Green Coffee

Minum 2-3 cawan sahaja setiap hari sebelum makan sarapan dan makan tengahari. Maksimum 3 kali sahaja sehari. Dah. Setel. Itu je. Mudah sungguh!

Macam mana Green Coffee ni berfungsi? Saya dapat ni pun dari kawan saya, dia ni kerja medical rep, jual ubat kat doktor. Kawan doktor dia yang rekemen kat dia, pastu dia pulak rekemen kat saya.

Saya tertanya jugak, wow doktor pun guna benda ni ke? Apa bahan dia? Lepas saya turun berat badan tu saya pergi siasat pulak apa kandungan ubat ni. Dalam pada tu saya masih consume dan berat saya turun lagi total 1.3kg dalam masa seminggu.

Saya risau jugak sebab saya dulu pernah guna produk diet. Siapa yang kata produk diet ni tipu, memang saya tau dia tak pernah guna. Sebab produk diet ni memang berkesan. Cepat turun. Yang tak bestnya sebab side effect dia kuat. Ada kawan yang sampai admitted di hospital sebab hati dia dah tinggal separuh function. Seram.

Apa itu Green Coffee:

Green coffee adalah biji kopi yang tidak dipanggang. Oleh itu ia mengandungi banyak khasiat semulajadi yang tak terdapat dalam biji kopi yang telah dipanggang. Biji kopi perlu dipanggang terlebih dahulu sebelum dibuat kopi untuk menaikkan aromanya.

Tetapi kopi yang telah dipanggang juga akan kehilangan banyak nutrien penting seperti Chlorogen. Chlorogen ini terbukti memang merangsang pembakaran lemak semulajadi dalam tubuh kita. Lagi banyak Chlorogen, lagi cepat dan mudah bakar lemak.

Dalam green coffee, biji kopi yang dipetik tidak dipanggang dan mengandungi Chlorogen yang paling tinggi. Inilah rahsia sesetengah pengguna Green Coffee yang turun lebih 20kg dalam seminggu!

Bahan-bahan dia nampak semulajadi semua, so lega la sikit. Bila saya kaji lagi dalam, Green Coffee ni juga diluluskan oleh SGS, iaitu makmal ternama di Geneva, Switzerland yang terkenal dalam membongkar produk diet yang memudaratkan orang ramai.

Bila SGS pun dah lulus tu saya lega la.

Ada yang turun lebih 20kg dalam dua minggu
Ada yang turun lebih 20kg dalam dua minggu

Klik sini untuk cuba Green Coffee!

Bagaimana Green Coffee Berfungsi?

  1. Green Coffee menghalang penyerapan lemak di peringkat usus kecil. Satu benda yang kita semua tahu: lemak ni bila dah masuk dalam badan dia susah nak keluar. Nak masuk melepek kat perut kita senang je. Nak suruh dia keluar bukan main lagi susah. Penyelesaian paling mudah? Block terus jangan bagi badan serap.
  2. Green Coffee membuang sisa toksin dalam badan. Ini pun penting sebab kalau tak buang sisa toksin berat badan turun tapi water weight je. Lemak tetap ada. Ni pun biasa dah kena. Bila timbang hilang 1kg, tapi tengok dalam cermin lemak masih gelebeh lagi. Ini yang paling frust.

Share sikit results kawan-kawan lain

Biasa la bila dah kurus, orang pun mula notice kan. Ramai jejaka hensem tegur.. ehem.. tapi ramai jugak kawan yang nampak perubahan. Macam kawan saya sorang ni Zara, dia ni model. Biasa la pergi bercuti, apa lagi makan la kan. Bila lagi nak try makanan sedap-sedap. Pergi pulak Bangkok. Memang membelon la dia bila sampai siini.

Model ni satu la. Kena jaga badan. Kalau tak kena buang kerja. Tak dapat job. Itu lah periuk nasi dia. Jadi si Zara ni dah gelabah. Shoot lagi seminggu lebih je. Dia dah naik dekat sekilo. Dia tengok saya dah kurus, pelik la kawan. Dia tanya "Atkins ke?". Saya senyum je mula-mula. Atkins mana dapat seminggu 1 kilo lebih. Last-last kesian kawan punya pasal saya pun bukak la pekung di dada.

Fast forward seminggu:

green-coffee-testi1

green-coffee-testi2

Bila jadi happy ending macam ni semangat la saya. Terus saya beli sikit stok Green Coffee ni. Apa salahnya kan. Siapa tak nak cantik.

Kesimpulan:

Kalau nak kurus dengan cara yang mudah, cepat, dan paling penting, selamat, marilah cuba Green Coffee ni. So far semua yang cuba memang berpuas hati dengan kesannya.

Klik gambar di bawah untuk cuba Green Coffee hari ini!

green coffee

 

 

 

 

About mamalink

Check Also

6 Sebab Kukuh Untuk Gunakan Lidah Buaya Dalam Rutin Kecantikan Anda

6 Manfaat Hebat Aloe Vera untuk Penjagaan Kecantikan dan Kesihatan Semua orang tentunya mahu sentiasa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *